COMANDA

Comanda invitațiilor de nuntă se face în două etape foarte importante. Mai întâi trebuie să faceți niște cercetări și să strângeți toate informațiile necesare și abia apoi sunteți pregătiți pentru a plasa comanda.

Iată câteva aspecte ce le puteți lua în considerare înainte de a începe procesul de comandă: Câte invitații voi comanda? Ce tip de invitații îmi plac? Am toate datele necesare legate de ziua nunții – locație, biserică? Ce vreau să scriu pe invitație? În ce buget ne încadrăm? Toate aceste întrebări vor fi puse în timpul procesului de comandă și trebuie să aveți răspunsuri la ele înainte de trimiterea comenzii. Cel mai bine este să fiți pregătiți și să vă acordați timp pentru a lua aceste decizii.

Câte invitații de nuntă să comand?

Dacă puteți determina numărul exact de invitați la nuntă vă va fi mai ușor să aflați și de căte invitații aveți nevoie. De obicei, veți avea nevoie de câte o invitație per familie sau cuplu invitat. În cazul persoanelor singure invitate trebuie să considerați o invitație de persoană.

Deoarece invitațiile sunt vândute în cantități fixe, ar trebui să vă gândiți să comandați 150 în cazul în care aveți nevoie de 138 de invitații. Dacă ați comandat 140, este posibil ca 2 suplimente să nu fie suficiente și să fiți nevoiți să reveniți cu o altă comandă în cazul în care cele din plasa de siguranță nu vă ajung sau vă razgândiți asupra invitaților.

Ce tip de invitații îmi plac?

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să începeți să răsfoiți invitații de nuntă pentru a obține o idee asupra stilurilor care vă atrag. După ce ați găsit câteva modele de invitații de nuntă, începeți să examinați prețurile pentru a vă face o idee despre cât costă fiecare.

Apoi, înmulțiți costul pentru fiecare invitație cu numărul de persoane pe care îi veți invita și asta ar trebui să vă ofere un interval de preț destul de apropiat pentru costurile totale ale papetăriei.

Când să comand?

Invitațiile trebuie comandate cu mult timp în avans întrucât ele sunt date cu cel putin 6 luni înainte de nuntă, astfel încât invitații să își poată rezerva timp pentru nunta voastră. Recomandarea noastră este să le comandați cu 9 luni înainte de nuntă.

♡ Ghidul nostru pentru comandă pe site-ul Coral Invitații

Tip de carton folosit

Puteți alege din cele 3 tipuri de carton folosite:

 • Carton simplu (semi-lucios)
 • Carton texturat
 • Carton perlat
 • Marginea

  Margine poate fi tăiată drept cu ajutorul ghilotinei sau poate fi tăiată manual.

  Forma invitațiilor

  Puteți alege papetărie în forma care vă place mai mult: dreptunghiulară sau pătrată. Plicul invitațiilor va fi adaptat acesteia.

  Poți face ce combinație ți se potrivește:

  Invitația simplă include un plic colorat

  Plicului i se poate adăuga pijama la interior.

  Plicul se poate înlocui cu o foaie de calc personalizată.

  O foaie de calc se poate adăuga și plicului cu pijama.

  Numerele de masă

  Acestea sunt de două tipuri: pătrate cu băț de bambus și se pot înfinge în aranjmente florale, sau dreptunghiulare și se potrivesc perfect în rame foto.

  Meniurile

  Meniurile sunt fie față-verso, cu 2 părți de scriere a textului, fie sub formă de felicitare, cu 4 părți în care se poate scrie textul. Puteți alege dimensiunea potrivită textului dumneavoastră.

  Plicurile pentru invitați

  Plicurile pentru invitați îi ajută pe aceștia să găsească locul la masă și se găsesc în 2 dimensiuni. Ele se pot personaliza cu textul dorit.