Cum pot returna un produs?

Întrucât toate produsele noastre sunt personalizate și se realizează doar în urma unei comenzi aprobate, acestea nu se pot returna. Puteți schimba sau anula comanda voastră înainte ca aceasta să fie confirmată.

Toate elementele folosite pe invitațiile noastre sunt cumpărate cu o licență comercială, ce ne permite utilizarea lor pe invitații personalizate. Pentru a putea realiza un design specific, clientul trebuie să ne trimită elementele dorite împreună cu licența ce ne va permite utilizarea lor sau dovada că dețin drepturi de utilizare asupra acelor elemente. Prețul unui design personalizat este de 250 de lei și acopera costul cu salariul artistului grafic care face grafica cerută de tine.

Se poate. Acceptăm desene scanate și vectorizate în format .ai sau .svg. De asemenea, prețul designului personalizat este de 250lei și acoperă costul cu salariul artistului grafic care face grafica cerută de tine.

Dupa plasarea și confirmarea unei comenzi, clientul poate face până la 3 rânduri de modificări pentru fiecare produs comandat.În cadrul acestor modificări, se pot schimba textul, culoarea și poziția sa, fontul, poziția imaginilor ș.a.

Da, însă de la a 4-a modificare se percepe o taxă de 50/ lei pe modificare.

Diferențele de preț se pot plăti prin două metode:

  • Plată cu cardul online: Noi îți vom genera un link pe care poți intra și plăti;
  • Prin Ordin de plată bancar: Îți vom furniza IBAN-ul și restul detaliilor la telefon;
  • Depinde de cât de repede ne dați OK-ul pentru printare. Ca o marjă de timp putem spune că de când ne dați OK-ul poate dura maxim 10 zile lucrătoare.